MIMARK, pentru că știm ce îti dorești

Mimark Logistic SRL a fost fondată în anul 2022, ca o companie concentrată prin oferirea unei game largi de produse cosmetice eco, tocmai de aceea brandurile pe care le importăm și comercializăm către consumatorii finali din România, sunt lideri pe segmentul lor de activitate, fiind recunoscute de comunitatea stiințifică internațională și premiate pentru eforturile constante în domeniul cercetării și al inovației.

Partenerii noștri

  • BotexPharma – este o companie italiană care activează pe piața de extracție cosmoceutică, nutraceutică și naturală. Cercetarea se desfășoară prin colaborări și sinergii cu diverse centre de cercetare la nivel global. 
  • Endro Cosmétiques – descoperirea cosmeticelor naturale, ai grijă de tine și de cei dragi adoptând produse de îngrijire și produse cosmetice naturale. Potrivite pentru toate tipurile de piele, formulate fără chimicale și realizate din ingrediente naturale. Deținător al Certificatului Cosmos – un etalon și o garanție a calității. 

Scopul nostru:

- Să fim lideri și parteneri de încredere în domeniul comercializării produselor cosmetice naturale.

- Promovarea produselor cosmetice eco și de o înaltă calitate.

Întru atingerea scopului propus, ne conducem de următoarele principii de bază:

- Concentrare spre rezultat: muncim pentru atingerea scopurilor propuse şi a rezultatului final şi nu doar pentru proces.

- Dezvoltare: ne lărgim continuu sortimentul şi principiile de muncă cu fiecare produs separat.

Branduri

cropped-BotexPharmaLogo-250x63-1 (1)
What are you looking for?
Please type the word you want to search and press "enter"