Metode de plată

Produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul plății ramburs direct la curier sau prin intermediul plății online oferite de Banca Transilvania.

Plata ramburs este o metodă clasică de plată, respectiv vei plăti produsele curierului în momentul în care îți sunt livrate.

Plata cu cardul bancar, online se face prin Banca Transilvania. Pentru sporirea siguranței tale, în momentul plății vei fi direcționat pe pagina de plată a băncii.

În vederea eliminării riscului ca datele tale sa intre in posesia / sa fie folosite abuziv de terțe persoane:

Banca Transilvania garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Mimark.ro sau pe serverele Banca Transilvania.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știută numai de dumneavoastră sau trimisă pe un email sau dispozitiv mobil, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Cumpărătorul are obligația să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Pentru motive de securitate a tranzacţiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site şi să nu seteze opţiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă şi se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex: să conţină cel puţin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre şi caractere special).

Plătește cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

– 3,4,5,6,8,10,12 RATE fără dobândă, pentru orice plată dacă alegi plata în rate fără dobândă online

–  3 % înapoi pe card, sub formă de puncte STAR, dacă alegi plata integrală online. Punctele înseamnă bani pe care le poți folosi ulterior în rețeaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu. 

În Programul STAR Plata în Rate Fixe fără Dobândă sunt incluse cardurile de cumpărături: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

În Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumpărături: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si plățile online devin mai simple ca oricând:

rate fără dobândă

perioada de grație de până la 56 de zile

plăți sigure pe internet

comision zero la toate cumpărăturile

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273 (CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila

0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Ce căutați?
Vă rugăm să introduceți cuvântul pe care doriți să-l căutați și apăsați „enter”